Říjen 2010

30 STM / Interview Space Shower TV

31. října 2010 v 14:14 | MaKi |  30 Seconds To Mars
Dobrá otázka!
A ještě lepší odpověď!

"Mám spoustu sexu."
"Milování mě drží poměrně fit"

Jo?
No nekecej někdy to nejde ani poznat!
Mno asi to nezabírá :D
Ups!
Teď víme účel Emičky :D
Já to tušila! :D




Interviewer: how do you keep healthy on tour?
Jared: I have lots of sex. Love making keeps me rather fit.
Tomo: tremendous amounts of sex.
Jared: a tremendous amount of sex. Although I haven't had any sex in Japan yet.


Celé interview:

Summer Sonic Tokyo 2010 Back Stage Interview.
Q1.Who is the most impressive person You met through the festival?
Q2.What is a health care method in the tour?
Q3.What is the method of relaxing the tour?
Q4.A message to the Japanese fan

31.10.

31. října 2010 v 13:25 | MaKi |  30 Seconds To Mars
.

Alan Carr about Jared Leto

31. října 2010 v 13:15 | MaKi |  30 Seconds To Mars
I WAS POKED IN THE EYE BY JARED LETO'S PENIS!
- Alan Carr.


.

Jared Leto / On the hunt

31. října 2010 v 13:13 | MaKi |  30 Seconds To Mars
Jay je emař!
A né že né! :D
Koho asi loví ? :D


.

Jared Leto / Destruktivní krása

30. října 2010 v 11:35 | MaKi |  30 Seconds To Mars
Příjemný článek,chválím autorku!


.

Nejdříve si ho film všiml jako dívčího idolu, pak jako feťáka, který nedokáže přestat. Na první pohled je Jared Leto hezoun. Na druhý odkrývá mnohem víc.
Se svou líbeznou chlapeckou tváří a velkýma modrýma očima, díky nimž pořád nevypadá na to, že se mu blíží čtyřicítka, by se mohl spokojit s typem objektu zájmu a vyžít na rolích idolů, milenců a svůdníků. Na něčem takovém jako byl Jordan, vysněný kluk hlavní hrdinky příjemného seriálu o dospívání Tak tohle je můj život, kde Jared Leto poprvé zaujal a po kterém se jeho fotky poprvé objevily na zdech či v šuplících některých fanynek. Rodák z Louisiany nicméně měl a má dodnes jiné představy o náplni svého života a o tom, co znamená pořádná práce.

Hezouny, kteří jsou ve filmu proto, aby se hlavní hrdinka mohla rozvíjet a měnit, si zahrál taky, např. dvakrát po boku Winony Ryderové. Stejně tak si zkusil několik kolektivních nenáročných žánrovek o mladých s mladými a pro mladé včetně retro romance či v druhé polovině 90. let tak populárního vyvražďovacího hororu. Mnohem víc než tohle ho však zajímají náročnější party ve vyčerpávajících dramatech o netušených silách, které se skrývají v člověku, ať už ty síly vedou k překonání překážek nebo, častěji, k sebedestrukci.

Střemhlav do zatracení

Určité sebedestruktivní tendence musí mít i sám Jared, když je ochotný pro své role tolik udělat a vytrpět. "Věřím, že nejdůležitější jsou přesvědčení a soustředění," vysvětluje svůj styl práce. Když před třemi lety hrál Marka Davida Chapmana v dalším filmovém pokusu o pochopení jeho motivů pro zavraždění hudební ikony Johna Lennona, přibral kvůli tomu 28 kilogramů a po skončení natáčení až příliš rychle zhubl, drastickou dietou zahrnující citronovou šťávu, javorový sirup, pepř a vodu. Takové zacházení jeho tělo nevydrželo a Jared se pak musel léčit z dny. Nemluvě o tom, jak náročný pro jeho psychiku musel být ponor do vyšinuté Chapmanovy mysli, s nímž mu pomáhala právě změna fyzických proporcí, a tím i vzhledu, chůze či reakcí okolí.
img
Když se připravoval na roli drogově závislého ve filmu Rekviem za sen, naopak zhubl, třináct kilo, hladověl a odmítal intimnosti se svou tehdejší snoubenkou Cameron Diazovou. Sám přiznal, že taková příprava už hraničila se sadomasochismem. Ovšem vyplatila se. I díky tomu, jak film Darren Aronofsky natočil, drsné Rekviem, v němž krutě vystřízliví ze závislosti na svých snech čtyři postavy, je dodnes Letovým nejvýznamnějším filmem. A Harry Goldfarb jeho nejvýznamnější a nejlepší rolí, v níž naplno využil svůj chlapecký entuziasmus a hezkou tvář kluka, který věří, že mu všechno patří a že může ignorovat všechna varovná znamení.

Odhodlanost hrát i svým tělem a huntovat ho v zájmu umění podporuje i fakt, že mnoho jeho postav čeká krutá fyzická bolest. Harry z Rekviem za sen přijde o ruku, v Klubu rváčů ho zmlátí k nepoznání, v Úkrytu se vážně popálí, v Americkém psychu ho hlavní hrdina sejme sekerou, v Obchodníku se smrtí ho několikrát střelí do hrudi… Leta zkrátka přitahují zatracení jedinci s nelehkým osudem.

Klub rváčů, kde měl malou, ač celkem výraznou roli jednoho z ochotných následovníků falešného mesiáše, i Úkryt, kde vykrádal dům hlavní hrdinky, natočil David Fincher. Spolupráce se zajímavými režiséry je dalším znakem Letovy herecké kariéry. Pracoval například s Terrencem Malickem, Oliverem Stonem, teď naposledy s Belgičanem Jaco Van Dormaelem na sci-fi dramatu Pan Nikdo, který právě vstupuje do českých kin, po představení na karlovarském festivalu.

Herec i muzikant

Letova filmografie, odstartovaná v půlce 90. let úspěchem zmíněného seriálu Tak to je můj život, není až tolik bohatá. V posledních letech totiž svůj čas dělí mezi filmy a mezi koncertování s kapelou 30 Seconds to Mars, v níž účinkuje mj. se svým bratrem Shannonem.

"Nikdy jsem nevnímal sám sebe jako herce, který tajně touží po tom, aby mohl dělat muziku, nebo jako muzikanta, který chce hrát. Jsem nadšený a vděčný, že můžu dělat oboje a ani jedno nestavím nad to druhé," říká o své dvojí kariéře. Jeho povolání se někdy kříží, kvůli kapele například odmítl roli v americké části Eastwoodova pozoruhodného diptychu o bitvě o Iwo Jimu Vlajky našich otců.

Svou kapelu evidentně bere vážně a pro herce, co si skupiny zřizují pro vlastní amatérskou zábavu, nemá pochopení. "Každý od Jeffa Bridgese po obsazení seriálu Ztraceni má kapely, ale nikdy jsem se necítil nějak spřízněný s takovými lidmi, diletanty nebo nadšenci." S tím souvisí i rozhodnutí nepropagovat 30 Seconds jako kapelu známého herce, promotéři koncertů dokonce měli zakázáno tisknout jméno Jareda Leta na plakáty. Emo rockeři, kteří chodí na jeviště v kostýmech, si i bez toho našli dostatečně velkou a věrnou skupinu fanoušků.

Pracovitý samotář

Ale zpátky k jeho filmům, které jsou zajímavější, než by Letovy začátky a vzhled evokovaly. Možná s tím bude mít co dělat jeho netradiční výchova. "Vyrůstal jsem kolem spousty umělců, muzikantů, fotografů, malířů a lidí z divadla. V téhle umělecké hippie komunitě neexistovala žádná jasná pravidla. Velebili jsme kreativní zážitky a projevy, bez omezení," vzpomíná na dětství. Jeho rodina byla velmi chudá a často se stěhovala, rodné Louisiany, kde se narodil na Vánoce roku 1971, si tedy Jared moc neužil.
img
Škola mu přišla tak jednoduchá, že se tam nudil, ignoroval autority a vymýšlel kousky, které ho pravidelně dostávaly do problémů. "Pohybovalo se to od krádeží a žhářství až po obvinění, že se v páté třídě snažím vyprovokovat výtržnosti a vzpouru," vypočítává Leto své přestupky. Jeho životním snem v té době bylo stát se buď malířem nebo drogovým dealerem. Nakonec si vybral to první a v šestnácti šel studovat na uměleckou školu do Washingtonu, založenou v 19. století pro "povzbuzování amerických géniů". Pak šel na vizuální umění do New Yorku, kde vystudoval filmařinu. Potom se vydal na svou homérskou odyseu (jak to sám označuje) po USA, která ho dovedla do Los Angeles. "Měl jsem batoh, pár stovek dolarů a neměl jsem kam jít," vzpomíná. Ale taky měl touhu uspět.

Po jednom krušném roce se mu to podařilo. Získal několik roliček v několika seriálech a v roce 1994 ho obsadili do Tak tohle je můj život. Role puberťáků ho ovšem iritovaly. "Teenageři se vždycky ukazují jednorozměrně. Jsou to stereotypy. Když jsem byl já na střední, zajímal jsem se o dost jiných věcí, než jestli seženu holku nebo jestli mě vezmou do týmu."

První velkou roli podle svých představ získal za další tři roky, v životopisu amerického běžce Steva Prefontaina Zázračný běžec, který překonal tělesný handicap, získal na olympiádě v Mnichově čtvrté místo a o dva roky později, ve čtyřiadvaceti, zahynul při autonehodě. Postava ambiciózního, odhodlaného atleta poprvé ukázala, čeho všeho bude Leto ve filmu schopen a jak tvrdě je ochotný pracovat.

Image lamače srdcí, kterou mu někdy podsouvá bulvár, k němu tedy nesedí. "Vždycky jsem byl samotář. Víc než do holek jsem zapálený do své práce a svého kreativního života. To mě pohání," tvrdí Leto.

Iva Přivřelová

Filmografie:

img
Tak tohle je můj život (1994-1995) (tv)
Co si ušít do výbavy (1995)
Poslední ze slavných králů (1996)
Zázračný běžec (1997)
Past (1997)
Basil (1998)
Temná legenda (1998)
Tenká červená linie (1998)
Černá a bílá (1999)
Klub rváčů (1999)
Narušení (1999)
Americké psycho (2000)
Rekviem za sen (2000)
Sunset Strip (2000)
Highway (2002)
Úkryt (2002)
Alexander Veliký (2004)
Obchodník se smrtí (2005)
Zabijáci osamělých srdcí (2006)
Zavraždění Johna Lennona (2007)
Pan Nikdo (2009)

Jared Leto / A glimpse of Hurricane

30. října 2010 v 11:24 | MaKi |  30 Seconds To Mars
Mno nechci mu do toho kecat ale neměl být klip už dávno hotový?!
Ach ju to se ještě asi načekáme!


.
.
.

MARS to Peform at MTV EMAs

29. října 2010 v 16:09 | MaKi |  30 Seconds To Mars
.

Uáá! Jay a spol. budou vystupovat na MTV EMAs!
Původně to nebylo v plánu!
   Že chaos a šílenství :D 
Už se těším!


In case you didn't hear...Due to your phenomenal amount of requests we are very proud to announce that MARS is performing at the MTV EMA awards!! As usual, expect some chaos + insanity...Careful what ya ask for :)

-Jared

WOOOHOOO!!! Thanks for having us! We promise we will bring a bit of chaos, a lot of fun and an unforgettable night!!!

-Jared

Jared Leto on his brother, Shannon Leto

29. října 2010 v 16:06 | MaKi |  30 Seconds To Mars
K tomu není co dodat ...


"My brother's the talented one. He was always playing music, I mean, from the time he could walk. He was the one that had the raw talent. He was a painter as well, he really led the charge as far as creative output. The younger brother often learns from the older."
- Jared Leto on his brother, Shannon Leto

.

Photoshoot / MTV Exclusive

28. října 2010 v 16:49 | MaKi |  30 Seconds To Mars
He že by retuš?
Jinak skvěly shoot!
Jen Tomo by měl dát dole ty vousy už!
Jay přibrat bo mu vykukují žebra!
A to není pěkný pohled že!
Shanny z nich vypadá nejlíp no né?
Och vidite ty silné paže?! :D
No a počkat Jay je znovu blond?
Bo je to starší?



HURTS / The Water

28. října 2010 v 12:25 | MaKi |  Other Music
Jedna z mnoha která mě zaujala.
Popravdě řečeno zaujalo mě celé jejich album.
Až tak že ho musím mít doma :D
Mno a to tu ještě mají mít příští rok koncík!


.

30 STM / Fun

28. října 2010 v 11:56 | MaKi |  30 Seconds To Mars
.
.

Jared Leto Shows You How To Play 'Closer To The Edge,' Invites The Echelon To Make It Your Own

28. října 2010 v 11:28 | MaKi |  30 Seconds To Mars
Dokázala bych se na to koukat v kuse.
Zlatý prostě,nejen že dobře vypadá taky mu to dobře mluví :D
Nevím proč ale v určitých momentech mě to dojímá.


.

Recently, Jared Leto stopped by MTV here in New York not just for an interview but for a rare opportunity to let his fans in on 30 Seconds To Mars' songwriting process in an exclusive MTV interview series called re:Play.
In this two-part video interview, Jared Leto first discusses his origins and music and confesses that Shannon Leto is the Leto brother with the raw musical talent.
Jared reveals more about the dynamics and history of "Closer To The Edge" its genesis as a slow ballad written on piano and acoustic guitar, and how the song sat in the so-called songwriting trashcan for a year before 30 Seconds To Mars resurrected it and transformed it into the thrill-kill, electronic joyride it became.
But any good Echeloner worth their glyph tat probably knows that. What you might not know is this poignant piece that Jared Leto had to say about playing music for a living. "It's the business of living your dreams... It's the place where's there's an opportunity to say everything and anything that you wish to say."
In his second interview, Jared Leto demonstrates how to play 30 Seconds To Mars' "Closer To The Edge" -- a song he refers to as "simplest song known to man" (easy for him to say) -- and encourages you to "rewrite it work it, make it your own."
+ Watch these up-and-close and personal interviews with Jared Leto, who reveals more about "Closer To The Edge" and invites you to write your own version of the song.



27.10.

27. října 2010 v 15:08 | MaKi |  Photo Of The Day
.

Jared Leto / Lick

27. října 2010 v 15:01 | MaKi |  30 Seconds To Mars
Hmm ...
To muselo být ale dobré :D


.
.
.
.

Jared Leto / The guy behind me... 'what the fuck is leto thinkin' with that ensemble??'

27. října 2010 v 14:59 | MaKi |  30 Seconds To Mars
By mě zajímalo co ten chlápek vzadu má za problém? :D


.

30STM / MTV EMA 2010 Promo

26. října 2010 v 19:53 | MaKi |  30 Seconds To Mars
Ty JO už se to blíží!
Budete koukat?
Jay v upoutávce ještě blond :D
Shanník a Tomík vzadu :D


.
.
.

Jared Leto / OMG!

26. října 2010 v 15:42 | MaKi |  30 Seconds To Mars
To NE!
Takovýhle porovnávačky už více NE!
Bo prasknu smíchy :D
kost a kůže VS buřtík v bundě :D


.

Jared Leto / Strip action (Pittsburgh 24Oct)

26. října 2010 v 15:32 | MaKi |  30 Seconds To Mars
Začíná to být čím dál tím lepší!
Válí se po zemi v sukýnce!
He ten i kdyby byl oblečený za babu tak ho všichni žerou! :D



.

Recenze od neznámého podruhé

25. října 2010 v 12:26 | MaKi |  30 Seconds To Mars
Je to vůbec možné!
Opět je bere do huby!
Si nedá pokoj!
Aby toho nebylo málo tak teď se pustil i do Linkinů!

.

Když poslouchám A Thousand Suns, automaticky mi vyběhne podobně mimózní emo kapela 30 Seconds To Mars, která už to dotáhla na parodování sebe sama. Jednou za pět let se těmhle narcisům podaří vydat zajímavou písničku, což jim neuvěřitelně stoupne do hlavy, a oni si myslí, že sežrali všechnu moudrost světa.

Jestli máte chuť tak kuknite na tuto stránku http://www.gambrinus.cz
A napište svůj názor!
Nutná registrace!